Луценко пообіцяв, що наметове містечко біля Ради не зноситимуть
Категорія
Україна
Дата публікації

Луценко пообіцяв, що наметове містечко біля Ради не зноситимуть

Луценко пообіцяв, що наметове містечко біля Ради не зноситимуть

Генпрокурор України Юрій Луценко запевняє, що ніхто не має наміру зносити намети протестувальників з-під Верховної Ради.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Юрія Луценка.

"Ніякого зносу наметів не буде. Але для уникнення провокацій та для безпеки самих мітингуючих вхід в зону мітингу буде здійснюватися через рамки металошукачів", - написав генпрокурор.

За словами Луценка, це необхідний намір з огляду на небезпеку провокацій.

"Знаю точно і в свій час доведу, що частина організаторів акції протесту зробили ставку лише на провокації. У спецслужб була інформація і є встановлені факти зберігання і закупівлі зброї членами незаконних формувань, що знаходяться серед мітингуючих. Саме цим пояснюються посилені заходи безпеки МВС. Їхня задача - безпека учасників мітингу, Києва і країни", - додав він.

Читайте також: Протести у Ради в Києві: розлючений натовп напав на нардепа

Луценко переконаний, що змінити щось в країні можна лише через політичний діалог. Крім того, він наголосив: "Насильство вб'є країну. Випадки фізичних побоїв громадян, захищених законом силовиків та депутатів будуть жорстко переслідуватися".

Як повідомляв ONLINE.UA, учасники акції протесту, яка пройшла у вівторок, 17 жовтня, під будівлею Верховної Ради України в Києві, прийшли вночі до приватної резиденції президента Петра Порошенка в Козині Київської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?