«Затримані назвали замовників - «ноги ростуть» з Опоблоку», - Рабінович про замах на нього
Категорія
Події
Дата публікації

«Затримані назвали замовників - «ноги ростуть» з Опоблоку», - Рабінович про замах на нього

«Затримані назвали замовників - «ноги ростуть» з Опоблоку», - Рабінович про замах на нього

Народний депутат України Вадим Рабінович, лідер політичної партії «За життя» заявив про те, що на нього організували замах нардепи від Опоблоку Сергій Льовочкін і Юрій Бойко, в прямому ефірі телеканалу «112 Україна». Про це повідомляє Українська правда, передає ONLINE.UA.

«Два тижні тому у будівлі телеканалу «112 Україна» група молодих людей намагалася вчинити замах на народного депутата Вадима Рабіновича, тобто на мене. На щастя, ми вчасно відреагували, і агресивні дії нападників були припинені. Сьогодні (у вівторок, 17 жовтня, - ред.) на мітингу партії «За життя» перед Нацбанком п'ятеро з них були затримані правоохоронцями, у них були камені, ножі, яйця, вогнепальна зброя. І вони вже почали давати свідчення, які шокували мене», - розповів політик.

Народний депутат також зазначив, що через два тижні після спроби замаху на нього, невідомі підпалили його будинок. А в неділю, 15 жовтня, була здійснена спроба зірвати ефір його авторської програми.

«Через два тижні, о 12 годині ночі, підпалили мій будинок, коли там спала моя дитина. Після цього на Майдані з'явилися графіті зі мною, які повинні були стравити мене з націоналістами. І, нарешті, в неділю невідомі намагалися зірвати ефір передачі «Хто кому Рабінович» на каналі «112 Україна», і усі «гавкучі» сайти написали, мовляв, незалежні студенти хотіли задати мені питання, але їм заборонили це робити. Хочу підкреслити, що це були одні й ті ж люди!»- зазначив нардеп.

Він зазначив, що п'ятьох з дев'яти можливих провокаторів спецслужби затримали на мирній акції протесту під НБУ.

«Сьогодні вищезгадана озброєна група нападників «засвітилася» під час мітингу партії «За життя» під НБУ - і представники спецслужб затримали п'ятьох з дев'яти можливих провокаторів-нальотчиків. За блискучі, професійні, чіткі і ефективні дії правоохоронців я вдячний», - підкреслив політик.

«Затримані назвали замовників, і з'ясувалося, що «ноги ростуть» з «Опозиційного блоку»: замовляв один чоловік, ім'я якого назвуть правоохоронці, але вже можу сказати - він був пов'язаний з «Опозиційним блоком». Я знав, що Льовочкін - бандит, але ніколи б не подумав, що до спроби вбивства і підпалу може бути причетний Бойко, якого вважав порядною людиною. В черговий раз підтвердився мою тезу про те, що «Опозиційний блок» - це справжнісінька банда. Сьогодні під час затримання цих бандитів СБУ показала себе на висоті. Справу передано в поліцію. Тепер я вимагаю, щоб глава МВС Арсен Аваков довів справу до кінця і покарав організаторів злочинів. А «Опоблоку» передаю великий привіт!» - резюмував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?