Проект бюджету на 2018 рік показує, як розвиватиметься країна - Гройсман
Категорія
Економіка
Дата публікації

Проект бюджету на 2018 рік показує, як розвиватиметься країна - Гройсман

Проект бюджету на 2018 рік показує, як розвиватиметься країна - Гройсман

Проект бюджету України на 2018 рік передбачає як мінімум 3% економічного зростання. Це означає, що наступного року на 400 млрд гривень більше буде вироблено товарів і послуг, ніж цьогоріч.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Володимира Гройсмана.

В середу під час засідання уряду прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що бюджет-2018 показує, як розвиватиметься Україна за рік.

"За останні 9 місяців ми вперше сформували бюджету резолюцію на три роки вперед, де чітко показали, як ми бачимо розвиток національної економіки. Ми вчасно внесли проект бюджету на 2018 рік, сформований на основі резолюції. Ми чітко показали, як розвиватимемо країну наступного рокуі", - сказав Гройсман.

Читайте також: Різке підвищення цін в Україні: Гройсман пояснив ситуацію

Гройсман наголосив, що Україна продовжує працювати з міжнародними партерами.

"Ми можемо забезпечити якісне зростання національної економіки - навіть більше 3%, які ми плануємо на наступний рік. Що таке 3% зростання? Це більше на 400 млрд грн товарів і послуг у наступному році, ніж у цьому. Це десятки тисяч робочих місць, це 170-180 млрд грн, направлених на фонд оплати праці українських працівників. І я вважаю, що це цифри не граничні, їх можна збільшувати за умови системних реформ і змін", - зазначив прем'єр.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман запевнив, що коштів на субсидії в держбюджеті вистачить для всіх, хто має на них право.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?