Протести в центрі Києва: Порошенко відмовився приймати депутатів
Категорія
Політика
Дата публікації

Протести в центрі Києва: Порошенко відмовився приймати депутатів

Протести в центрі Києва: Порошенко відмовився приймати депутатів
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко відмовився зустрічатися з групою нардепів, які прийшли до нього обговорити вимоги активістів, що мітингують під будівлею Верховної Ради.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав нардеп Мустафа Найєм, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Мітинг в центрі Києва: в МВС показали відео жорстокого нападу на копа

Депутат звернув увагу на те, що механізм задоволення двох вимог мітингувальників зрозумілий, - парламент розгляне закони про виборчу систему і проголосує за законопроект про зняття недоторканності депутатів, однак для створення Антикорупційного суду Порошенко особисто повинен подати закон в Раду.

Відзначається, що президент затвердив зустріч з Найємом, однак разом з ним в АП прийшли ще Сергій Лещенко, Юрій Дерев'янко, Світлана Заліщук та Юрій Левченко. Порошенко погодився зустрітися з трьома з п'яти нардепів, - крім Левченко і Дерев'янко, однак ті заявили про відсутність готовності проводити подібну зустріч не в повному складі.

Варто зауважити, що в коментарях користувачі соцмереж заявили, що було б дивно, якби президент став спілкуватися з Дерев'янко та Левченко після образ, які ті дозволили собі під час виступу перед учасниками мітингу. Деякі також запропонували включити в групу нардепа Надію Савченко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Кремлі заявили, що "уважно стежать" за тим, що відбувається в урядовому кварталі Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?