Придушували вогнем: сили АТО на Донбасі дали відсіч бойовикам
Категорія
Події
Дата публікації

Придушували вогнем: сили АТО на Донбасі дали відсіч бойовикам

Придушували вогнем: сили АТО на Донбасі дали відсіч бойовикам
Джерело:  online.ua

У середу, 18 жовтня, бойовики збільшили кількість обстрілів на Донбасі, проте бійці української армії дали їм жорстоку відсіч.

Про це поінформували в прес-центрі штабу АТО, передає ONLINE.UA.

Новини по темі: Спостерігачі ОБСЄ зафіксували військову техніку бойовиків під Донецьком

Відзначається, що на Донецькому напрямку терористи вели вогонь з мінометів, гранатометів по Авдіївці, Кам'янці, Майорську, Луганському, з мінометів 120 мм калібру і БМП, - по Піскам і Троїцькому.

На Луганському напрямку бойовики обстріляли позиції сил АТО з мінометів 82 і 120 мм калібру біля Новозванівки, Новотошківська, Попасної і Кримського, з гранатометів, - в районі Новоолександрівки, Троїцького і Новозванівки. На Муріцпольском напрямку ворог вів вогонь по Гнутовому і Старогнатівці з мінометів і кулеметів.

Протягом доби зафіксували 53 обстріли з боку терористів, на які українські військові 31 раз відкривали вогонь у відповідь. Всього за день постраждало три бійця АТО, - двоє були поранені в ході боїв, а ще один підірвався.

Як повідомляв ONLINE.UA, 17 жовтня в зоні АТО загинуло двоє військових, ще четверо постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?