Потонула в жирі: в США сталася шокуюча смерть маленької дівчинки
Категорія
Світ
Дата публікації

Потонула в жирі: в США сталася шокуюча смерть маленької дівчинки

Потонула в жирі: в США сталася шокуюча смерть маленької дівчинки
Джерело:  The Sun

У штаті Алабама, США, маленька дівчинка грала з братами і сестрами, коли випадково провалилася в контейнер з жиром і потонула.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Читайте також: Подружжя, яке прожило разом 69 років, померло в один день, тримаючись за руки

Відзначається, що інцидент трапився біля кафе Bruster's Ice Cream в місті Оберн, де сім'я дівчинки була постійними покупцями. Трирічна дитина, Сейді Грейс Ендрюс, грала з однолітками у дворі закладу, коли наступила на незакріплену кришку контейнера і провалилася в жир.

Зниклу дитину знайшли лише через 10 хвилин, після чого намагалися зробити штучне дихання і направили в лікарню, проте життя дівчинки врятувати не вдалося.

Варто зауважити, що на одному з краудфандінгових сайтів кампанія зі збору коштів на похорон дитини зібрала вже близько $10 тис.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Домінікані безглуздо померла росіянка, коли висунулася напівоголеною з автомобіля під час руху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?