«Свобода» залишається партією з багатотисячною «армією» реальних прихильників, - експерт
Категорія
Політика
Дата публікації

«Свобода» залишається партією з багатотисячною «армією» реальних прихильників, - експерт

«Свобода» залишається партією з багатотисячною «армією» реальних прихильників, - експерт
Джерело:  УНН

Думку про те, що ВО «Свобода» є єдиною опозиційною політсилою, здатною за ідею вивести на вулицю тисячі прихильників, висловив на своїй сторінці в Facebook політичний експерт Микола Спірідонов. Про це повідомляє УНН, передає ONLINE.UA.

«Нещодавна 10-тисячна хода правих по центру Києва, а також акція біля ВР підтвердили, що «Свобода» залишається єдиною ідеологічною політичною силою з багатотисячною армією реальних прихильників», - зазначив політолог.

Він підкреслив, що виборці «Свободи» є найбільш дисциплінованими і послідовними.

«У той час, коли більшість так званих опозиційних сил матеріально стимулювали своїх активістів під стінами парламенту, «свободівці» дисципліновано стояли за ідею. Це - важливо з кількох причин. По-перше, очевидно, що таку партійну структуру неможливо перекупити або залякати перед виборами. По-друге, тому, що саме такі виборці - найбільш дисципліновані в останній день», - заявив експерт.

«І, нарешті, вже всім зрозуміло, що саме «Свобода» є реальною вуличною силою, здатною вивести на площі дійсно свідомих людей», - резюмував політолог.

Нагадаємо, в суботу, 14 жовтня, в Києві відбулася хода на честь 75-річчя УПА. Основну частину учасників склали прихильники «Свободи». При цьому у вівторок, 17 жовтня, біля будівлі ВРУ розпочався мітинг «за велику політичну реформу», який об'єднав ряд опозиційних партій і політиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?