З'явилася жорстка пародія на передвиборчий ролик Собчак
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

З'явилася жорстка пародія на передвиборчий ролик Собчак

З'явилася жорстка пародія на передвиборчий ролик Собчак
Джерело:  online.ua

Відомий телеведучий Іван Ургант в своїй програмі представив пародію на відеоролик російської журналістки і ведучої Ксенії Собчак, який вона випустила разом із заявою про намір балотуватися на пост президента Росії.

Відповідне відео було опубліковано в YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Новини по темі: Путін прокоментував можливість обрання жінки президентом Росії

"Мені 36 років, хоча по-справжньому мені 35 років. Але з іншого боку, мені 36. Коли мені було два роки, - вже винайшли паровоз. Коли мені було сім років, - Олег Газманов вже написав пісню "Люсі", - заявив телеведучий. - Коли мені було дев'ять років - Ігор Ліванов знявся у фільмі "Тридцятого знищити!". Коли мені було 12 років - мені вже було 27. І тому я вирішив йти на вибори. Я всіх закликаю віддати свій голос Стасу П'єсі".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Ксенія Собчак з кампанією "Собчак проти всіх" буде балотуватися на пост державного лідера Росії, при цьому, буде представляти як себе, так і тих, хто не може стати кандидатом в президенти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?