Кривава ДТП в Харкові: з'явилося відео із залу суду
Категорія
Події
Дата публікації

Кривава ДТП в Харкові: з'явилося відео із залу суду

Кривава ДТП в Харкові: з'явилося відео із залу суду
Джерело:  online.ua

У Харкові пройшов суд над Оленою Зайцевою, яка 18 жовтня в Харкові збила 11 осіб.

В рамках засідання було з'ясовано, що в її крові знайшли опіати, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Кривава ДТП в Харкові: з'явилися нові відео і деталі

До суду 20-річну дівчину з зачіскою, макіяжем і в туфлях за 700-100 євро привели під конвоєм. У розмові з журналістами вона заявила про свою невинність, після чого замовкла і плакала.

Прокуратура заявила про виявлення опіатів в організмі Зайцевої, що адвокат назвала "великим сюрпризом" і після перерви розповіла, що та приймала заспокійливе між здачами аналізів. Однак, прокурор зазначив, що опіати знайшли в сечі, яку дівчина здала відразу після ДТП.

Сама обвинувачена розповіла, що незадовго до аварії проходила обстеження через головні болі, викликані травмою, отриманою 10 років тому в ДТП, але в останні дні не приймала препаратів, що впливають на зір і координацію.

Як повідомляв ONLINE.UA, ДТП в Харкові відбулася 18 жовтня, спочатку Lexus зіткнувся з іншим авто, після чого влетів у натовп людей, внаслідок чого загинуло п'ять осіб, а ще шестеро постраждали.

У МВС з'ясували, що водій-винуватець аварії брала участь в нічних перегонах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?