НАБУ провело обшуки у скандального мера Одеси
Категорія
Події
Дата публікації

НАБУ провело обшуки у скандального мера Одеси

НАБУ провело обшуки у скандального мера Одеси
Джерело:  online.ua

У понеділок, 23 жовтня, слідчі НАБУ провели обшуки в кабінеті і за місцем проживання мера Одеси Геннадія Труханова.

Про це поінформували в прес-службі відомства, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Одеса мало не залишилася без мера: фото з Трухановим насмішило соцмережі

Відзначається, що детективи НАБУ проводять слідчі дії в рамках двох кримінальних справ про зловживання чиновниками Одеської міськради і підконтрольними їм компаніями службовим становищем.

Зокрема, мова йде про присвоєння та виведення на рахунки офшорних компаній коштів, виділених на реконструкцію автодоріг, а також про незаконну передачу в приватну власність комунального міжнародного аеропорту "Одеса", збиток від чого перевищує суму в 100 млн грн.

Так, обшуки проводять за місцем проживання фігурантів справи і за місцем знаходження доказів. Будинок і робочий кабінет Труханова обшукують, оскільки він може бути причетний до скоєння зазначених злочинів.

За попередніми даними Труханів знаходиться в Одесі, але його точне місцезнаходження поки невідомо. Його представники відмовилися коментувати подію.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі називав Геннадія Труханова "головним корупціонером Одеси".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?