Соратник Януковича зізнався у фінансуванні протестів в Києві
Категорія
Політика
Дата публікації

Соратник Януковича зізнався у фінансуванні протестів в Києві

Соратник Януковича зізнався у фінансуванні протестів в Києві
Джерело:  online.ua

Екс-депутат від Партії регіонів, соратник колишнього президента-втікача Віктора Януковича Володимир Олійник зізнався у фінансуванні одного з наметів під Верховною Радою України в Києві.

Про це він заявив на одній з московських радіопрограм, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Кров і дестабілізація: Порошенко розповів про мотиви протестів в Києві

Відзначається, що в ході програми у Олійника запитали, чи підтримує він протести в українській столиці, на що він заявив, що фінансує один з наметів: "Це витрати, пов'язані з утриманням, харчуванням, підтримкою їх сімей та інше".

Також варто відзначити, що раніше політик-втікач писав в соцмережі, що не вважає фінансування протестів підтримкою колишнього керівника Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, який є одним з організаторів мітингу.

"Тепер, сподіваюся всім стало зрозуміло за чиї гроші банкет, витканий з провокацій крові людей, розпуску парламенту, Нацгвардії, СБУ та дурнуватих ультиматумів", - прокоментував заяву Олійника міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Як повідомляв ONLINE.UA, акції протесту під Верховною Радою України в центрі Києва почалися 17 жовтня. Мітингувальники виступили з вимогами скасування депутатської недоторканності, створення Антикорупційного суду і змін у виборчому законодавстві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?