Суд над Коханівським закінчився сутичками і барикадами: з'явилися відео
Категорія
Події
Дата публікації

Суд над Коханівським закінчився сутичками і барикадами: з'явилися відео

Суд над Коханівським закінчився сутичками і барикадами: з'явилися відео
Джерело:  online.ua

У понеділок, 23 жовтня, в Святошинському районному суді Києва проходило засідання проти командира "Добровольчого руху ОУН" Миколи Коханівського, яке закінчилося зіткненнями і барикадами.

Про це на своїй сторінці в соцмережі заявив активіст Богдан Тицький, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Лідер ОУН пояснив інцидент з гранатометом в Києві

Відзначимо, що в суботу, 21 жовтня, Микола Коханівський був затриманий неподалік від метро "Академмістечко" в Києві після бійки з Русланом Качмалою (також відомим по позивному "Рем"), в ході якої було застосовано травматичну зброю.

За підсумками бійки обидва опоненти потрапили в лікарню. У "Рема" діагностували дотичні поранення ноги і спини. При цьому примітно, що зброя, якою скористався Коханівський, не була зареєстрована, і у нього не було на неї документів.

23 жовтня проходило засідання суду по вибору запобіжного заходу для лідера ОУН, в рамках якого було прийнято рішення перенести судовий розгляд на ранок вівторка, 24 жовтня.

Такий результат викликав бурхливу реакцію соратників Коханівського, які розгромили зал суду, а після застосування правоохоронцями газу вибили вікна, ненадовго залишили будівлю, а після повернення розгромили в ньому меблі і організували барикади.

На місце прибули бійці ДСНС і медики, однак вони не змогли потрапити всередину будівлі. Також поліція не змогла доставити Коханівського в СІЗО.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше учасники ОУН прийшли на масові акції з тубусом від гранатомета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?