ЗМІ заявили про замах на Порошенка: СБУ дала коментар
Категорія
Події
Дата публікації

ЗМІ заявили про замах на Порошенка: СБУ дала коментар

ЗМІ заявили про замах на Порошенка: СБУ дала коментар
Джерело:  online.ua

Увечері в понеділок, 23 жовтня, в мережі з'явилися фейкові дані про вчинення замаху на українського лідера Петра Порошенка.

Про це на своїй сторінці в соцмережі поінформували представники СБУ, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Можливі замахи на Порошенко: СБУ розслідує дві справи

Відзначається, що спочатку дані про підготовку замаху на президента з'явилися на сайті "Кореспондента" о 19:46, через короткий проміжок часу після чого вони також з'явилися на ТСН (проте незабаром були видалені), і о 20:23 їх опублікували росЗМІ. Інформація нібито була отримана по електронній пошті силовиків.

Згідно з оприлюдненими даними, замах був нібито вчинений під час поїздки Порошенко в Авдіївку 22 жовтня, і внаслідок нього СБУ затримала двох осіб, які також нібито брали участь у заворушеннях в Києві.

У Службі безпеки спростували факт замаху на президента і розповіли, що інформацію відправили "з однієї із сусідніх країн" з заміною електронної адреси прес-служби СБУ. При цьому, жодного з інформаційних ресурсів або поштових скриньок силовиків зламано не було.

Як повідомляв ONLINE.UA, в СБУ розповідали про можливу підготовку замаху на Петра Порошенко 22 серпня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?