Смертельна ДТП в Харкові: сім'я винуватиці записала звернення
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна ДТП в Харкові: сім'я винуватиці записала звернення

Смертельна ДТП в Харкові: сім'я винуватиці записала звернення
Джерело:  online.ua

Сім'я 20-річної Олени Зайцевої, яка підозрюється в скоєнні смертельної ДТП на вулиці Сумській в Харкові 18 жовтня, звернулася до потерпілих в аварії.

Відповідне відео було опубліковано на каналі YouTube одного з місцевих видань "Міський дозор", повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Велика ДТП із загиблими в Харкові: у МВС розповіли резонансні деталі

В рамках звернення чоловік "на колінах" вибачається за дії своєї дочки, називає аварію "жахливим горем" і стверджує, що вже йде збір коштів для надання допомоги сім'ям жертв ДТП.

У той же час, він заявляє, що авто Зайцевої штовхнув Volkswagen, і сім'я підозрюваної сподівається на справедливе рішення суду, оскільки в ДТП було "два учасники і два автомобіля".

Як повідомляв ONLINE.UA, увечері 18 жовтня на вулиці Сумській в Харкові автомобіль Олени Зайцевої Lexus зіткнувся з Volkswagen, після чого в'їхав у натовп людей, внаслідок чого п'ятеро загинули, а ще шестеро, - постраждали.

Раніше водій Volkswagen Геннадій Дронов, який після аварії у важкому стані перебуває в лікарні, розповів, що їхав на зелене світло світлофора, і став вимагати проведення повторного слідчого експерименту з його участю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?