У РФ зникли українці-автостопщики
Категорія
Події
Дата публікації

У РФ зникли українці-автостопщики

У РФ зникли українці-автостопщики
Джерело:  ТСН

Неподалік від російського Ростова пропало двоє громадян України, які через територію РФ подорожували автостопом до Грузії.

Про це заявили близькі зниклих, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Читайте також: Біля кордону з Росією пропали українські прикордонники

Відзначається, що 25-річний Олександр Бабинець з Дніпра через брак грошей хотів поїхати в Грузію на попутках, і знайшов через спільних друзів 28-річного Сергія Велева, який вже їздив таким чином в межах України.

В середині серпня чоловіки вирушили в подорож, успішно прибувши до Грузії через Білгород, Астрахань, Саратов, Казахстан, Дагестан, Чечню і Північну Осетію, при цьому на території РФ їх всюди нормально приймали, допомагали їжею і грошима.

Оскільки Грузія, - недешева країна для проживання, надовго мандрівники там не затрималися, 30 вересня висунувшись назад через Кабардино-Балкарію, Ставропольський і Краснодарський краї. Бабинець і Велев планували повернутися в Україну через Білгород і той же КПП в Харківській області.

В останній раз вони вийшли на зв'язок увечері 7 жовтня, коли Бабинець відправив матері повідомлення з геолокацією неподалік від Ростова і запевненнями в тому, що він скоро буде вдома.

Родичі зниклих звернулися в правоохоронні органи і посольство України в Росії. На даний момент слідчі чекають копії закордонного паспорта з ДМС, після чого зниклі будуть оголошені в міжнародний розшук.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, скільки людей пропало за останні три роки на території Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?