Проникнення злочинця в редакцію "Ехо Москви" та напад на журналістку: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Проникнення злочинця в редакцію "Ехо Москви" та напад на журналістку: з'явилося відео

Проникнення злочинця в редакцію "Ехо Москви" та напад на журналістку: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

"Ехо Москви" опублікувала відеозапис з камери спостереження, на якому видно, як 23 жовтня злочинець, який напав на журналістку радіостанції, пройшов через пост охорони до будівлі редакції.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Youtube-канал "Ехо Москви".

На записі показано, як чоловік підходить до стійки охорони і кладе на неї якісь папери близько 12:30. Потім він підіймає руку з газовим балончиком і розпилює його прямо в обличчя охоронцеві. Після падіння охоронця зі стільця, чоловік проліз під турнікетом і втік всередину будівлі.

Читайте також: У США помер один із засновників Marilyn Manson

Нагадаємо, в понеділок повідомлялося, що невідомий увірвався в редакцію "Ехо Москви" і вдарив ножем в горло ведучу Тетяну Фельгенгауер. Журналістку госпіталізували. За повідомленнями російських ЗМІ, зараз Тетяна перебуває в штучній комі. Лікарі оцінюють її стан як важкий.

Злочинця затримали. Він назвався громадянином Ізраїлю Борисом Грицем. Він заявив про те, що був "телепатично" пов'язаний з журналісткою. "Вона була занадто нав'язлива, вона була у мене в голові", — розповів він на допиті. Проти злочинця порушено справу про замах на вбивство.

Як повідомляв ONLINE.UA, у понеділок, 23 жовтня, померла відома українська телеведуча, журналістка та ресторанний критик Ірина Алцибєєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?