Дострокових виборів в Україні не буде, - Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Дострокових виборів в Україні не буде, - Порошенко

Дострокових виборів в Україні не буде, - Порошенко

24 жовтня Президент України Петро Порошенко під час засідання Ради регіонального розвитку в Києві заявив, що дострокових виборів в Україні не буде.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.

"Я буду докладати всіх зусиль, щоб забезпечити політичні умови для реформ та інвестицій й узгоджену позицію в трикутнику "президент – уряд – парламент". Залишилося менше року до початку планового циклу обрання президента й Верховної Ради. Ніяких дострокових виборів не буде", – заявив гарант.

Читайте також: Кров і дестабілізація: Порошенко розповів про мотиви протестів в Києві

Позачергові президентські й парламентські вибори відбулися в Україні в 2014 році. Терміни повноважень Петра Порошенка й теперішнього скликання Ради завершуються у 2019 році.

Нагадаємо, про необхідність дострокових виборів до ВР заявляли колишній президент Грузії, екс-голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі, лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко, її колега з "Опозиційного блоку" Юрій Бойко.

Як повідомляв ONLINE.UA, у вівторок, 17 жовтня, екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі в рамках протестів під будівлею Верховної Ради закликав до відставки українського лідера Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?