Собчак заявила, що Крим - Україна згідно з міжнародним правом
Категорія
Політика
Дата публікації

Собчак заявила, що Крим - Україна згідно з міжнародним правом

Собчак заявила, що Крим - Україна згідно з міжнародним правом
Джерело:  Дощ

Телеведуча Ксенія Собчак, яка минулого тижня оголосила про свій намір балотуватися в президенти Росії, роз'яснила свою позицію щодо Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Дождь".

Телеведуча заявила, що з точки зору міжнародного права півострів Крим знаходиться під юрисдикцією України.

"Відповідаю прямо, що думаю, не буду ухилятися. З точки зору міжнародного права, Крим український. Крапка. Далі давайте розмовляти ", - заявила Собчак.

Читайте також: З'явилася жорстка пародія на передвиборчий ролик Собчак

Ксенія Собчак позиціонує себе як кандидата, опозиційного Кремлю. Крім того, вона пообіцяла зняти свою кандидатуру, якщо до виборів допустять Олексія Навального, якому російська влада блокує можливість висуватися принаймні до 2028 року через судимості. Телеведуча звернулася до Навального з пропозицією діяти разом перед президентськими виборами 2018 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середу, 18 жовтня, відома російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак заявила про намір балотуватися на пост президента Росії в 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?