Суд над Коханівським: поліція вжила жорстких заходів, з'явилися відео
Категорія
Події
Дата публікації

Суд над Коханівським: поліція вжила жорстких заходів, з'явилися відео

Суд над Коханівським: поліція вжила жорстких заходів, з'явилися відео
Джерело:  online.ua

У вівторок, 24 жовтня, українські силовики взяли штурмом будівлю Святошинського районного суду Києва, яку захопили соратники лідера ОУН Миколи Коханівського.

Відповідні відео були опубліковані в YouTube і Twitter, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Кров і дестабілізація: Порошенко розповів про мотиви протестів в Києві

Відзначається, що співробітники правоохоронних органів за фактом інциденту відкрили справи за статтями про хуліганство, умисне знищення майна і блокування роботи суду.

В рамках штурму було затримано близько 30 осіб, серед яких, за даними ЗМІ, є і журналісти. У той же час, радник керівника МВС Зорян Шкіряк на своїй сторінці в соцмережі заявив, що серед затриманих є імовірно розшукуваний за дезертирство військовий.

На опублікованих відео можна побачити, як правоохоронці в захисній екіпіровці силою увірвалися через вікна в будівлі суду, б'ють націоналістів і виводять їх з приміщення:

Варто зауважити, що Коханівський залишився в будівлі суду для проведення засідання, проте незабаром був направлений до медзакладу для проведення обстеження. За словами його захисників, у нього може бути струс.

Як повідомляв ONLINE.UA, Микола Коханівський 21 жовтня в Києві стріляв з незареєстрованої зброї в Руслана Качмалу, через що був затриманий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?