Відомий режисер Девід Лінч відвідає Київ
Категорія
Культура
Дата публікації

Відомий режисер Девід Лінч відвідає Київ

Відомий режисер Девід Лінч відвідає Київ
Джерело:  Realist

Режисер та сценарист "Твін Пікс" Девід Лінч відвідає Київ 16-18 листопада для відкриття фонду David Lynch Foundation. Минулого разу режисер відвідував Київ у 2009 році.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Realist.

Благодійна організація Лінча була створена у 2005 році. Спочатку вона займалася викладанням практик трансцедентальної медитації у навчальних закладах. Пізніше організація почала допомагати людям, що знаходяться в "групі ризику": ветеранам, бездомним, ув'язненим і військовим біженцям.

Читайте також: Вийшов новий трейлер культового "Твін Піксу"

На концертах, організованим на користь David Lynch Foundation, в різний час виступали Іггі Поп, Кетті Перрі, Анджело Бадаламенті, Duran Duran, Moby, Maroon 5 та інші.

У рамках візиту режисер планує провести зустрічі зі студентами, чиновниками і діячами мистецтва. Точний розклад заходів з'явиться пізніше.

Як повідомляв ONLINE.UA, творець культового серіалу "Твін Пікс" відомий американський режисер Девід Лінч спростував чутки буцімто він вирішив піти з кіно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?