Луценко остаточно забрехався: Саакашвілі прокоментував можливість екстрадиції
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко остаточно забрехався: Саакашвілі прокоментував можливість екстрадиції

Луценко остаточно забрехався: Саакашвілі прокоментував можливість екстрадиції
Джерело:  online.ua

Екс-губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що немає ніяких документів, які б свідчили про незаконність його перебування в Україні.

Про це він заявив у відповідь на твердження генпрокурора Юрія Луценка про можливість екстрадиції політика в Грузію, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: МіхоМайдан: Саакашвілі під стінами Ради вимагав відставки Порошенка, з'явилося відео

Відзначимо, що 24 жовтня в рамках розмови з журналістами Луценко підкреслив, що Міграційна служба відмовила Саакашвілі в наданні статусу біженця, через що у нього немає спеціальних зобов'язань, які б перешкоджали його депортації або екстрадиції.

У відповідь на це грузинський політик заявив, що Державна міграційна служба не відмовляла йому, і не надала документи, що свідчать про незаконність його перебування на території України.

Саакашвілі також підкреслив, що через бездіяльність Міграційної служби був поданий позов до суду, який буде розглядатися вже 26 жовтня.

За його словами, відповідно до українського законодавства, він має статус особи, яка має постійне місце проживання в Україні, у зв'язку з чим його не можна депортувати.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Юрій Луценко заявляв, що екстрадиції Міхеїла Саакашвілі перешкоджає розгляд поданих ним документів в Міграційній службі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?