Сили АТО зазнали великих втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Сили АТО зазнали великих втрат

Сили АТО зазнали великих втрат
Джерело:  online.ua

За добу 24 жовтня в зоні АТО на Донбасі загинуло четверо українських військовослужбовців, в той час як ще четверо були поранені.

Про це заявили в прес-центрі штабу АТО, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Проукраїнські жителі Донбасу злякали бойовиків - розвідка

Відзначається, що на Маріупольському напрямку бойовики стріляли з протитанкового гранатомета і мінометів 82 мм калібру під Водяним і Талаківкою, на Донецькому, - з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї по Авдіївці, Луганському, Зайцевому і Верхньоторецькому. На Луганському напрямку ворог зі стрілецької зброї обстріляв Трьохізбінку.

Всього за добу 24 жовтня терористи провели 15 обстрілів, майже на кожен з яких українські воїни були змушені "агресивно і жорстко" відповідати вогнем.

В результаті бойових дій двоє бійців АТО загинуло, а ще один був поранений, в той час як ще двоє загиблих і троє постраждалих були зафіксовані внаслідок підриву на невідомих вибухових пристроях.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко зробив прогноз про терміни завершення війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?