Смертельна ДТП в Харкові: другий учасник аварії прокоментував справу
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна ДТП в Харкові: другий учасник аварії прокоментував справу

Смертельна ДТП в Харкові: другий учасник аварії прокоментував справу
Джерело:  online.ua

Водій Volkswagen Touareg Геннадій Дронов розповів про аварію, яка сталася за його участю на вулиці Сумській в Харкові 18 жовтня.

Заяву потерпілого водія опублікував на своїй сторінці в соцмережі адвокат Сергій Перепелиця, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Смертельна ДТП в Харкові: сім'я винуватиці записала звернення

Дронов зазначив, що на зелене світло світлофора їхав на перехрестя Сумської та провулку Мечникова. Попередньо перевіривши безпеку перетину вулиці, водій зосередився на пішохідному переході через Мечникова, після чого сталося зіткнення.

"Автомобіль Lexus вискочив на перехрестя раптово, з нізвідки", - підкреслив він, додаючи, що не бачив цю машину раніше і "не міг бачити", оскільки вона за лічені секунди виїхала на перехрестя на великій швидкості.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 жовтня на вулиці Сумській автомобіль Lexus зіткнувся з Volkswagen, після чого наїхав на натовп людей на тротуарі, де на смерть збив п'ятьох людей.

Суд обрав для водія Lexus, 20-річної Олени Зайцевої запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 16 грудня без права внесення застави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?