Twitter посилить рекламні правила після розслідувань втручання РФ у вибори США
Категорія
Політика
Дата публікації

Twitter посилить рекламні правила після розслідувань втручання РФ у вибори США

Twitter посилить рекламні правила після розслідувань втручання РФ у вибори США
Джерело:  online.ua

Компанія Twitter пообіцяла "істотно підвищити прозорість" реклами та посилити правила розміщення політичної реклами в мережі мікроблогів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційному сайті  компанії.

"У найближчі тижні ми запустимо провідний в галузі центр прозорості, який запропонує всім побачити, що є рекламою в Twitter, деталі цих оголошень, і інструменти, щоб ви ділилися своїми відгуками з нами", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Додаток Facebook Messenger міг використовуватися для втручання РФ у вибори в США

Політична та будь-яка інша реклама матиме спеціальне маркування. Крім того, керівництво компанії посилить відповідальність за порушення правил та введе обмеження за цільовою аудиторією. Політична реклама супроводжуватиметься даними про сумарні витрати на рекламну кампанію і про особу, яка її фінансує.

Раніше компанія Twitter передала комітету сенату США з розвідки список з більш ніж 200 акаунтів, які підозрюються у зв'язках з "російським втручанням" у вибори президента США. Компанія заблокувала ці акаунти.

Як повідомляв ONLINE.UA, у вересні комітет з розвідки Сенату США викликав на допит керівництво компанії Twitter у справі про втручання Росії у вибори президента США 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?