Собчак зробила нову заяву про український Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

Собчак зробила нову заяву про український Крим

Собчак зробила нову заяву про український Крим
Джерело:  РІА Новини

Ведуча Ксенія Собчак, яка заявила про плани взяти участь у президентських перегонах в Росії у 2018 році, вважає, що її не можна судити за слова про те, що анексований Крим належить Україні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: З'явилася жорстка пародія на передвиборчий ролик Собчак

Собчак розповіла, що її заява про приналежність українського півострова не може бути засуджена як заклик до порушення територіальної цілісності Росії, оскільки "констатація факту" або "висловлювання своєї думки" не обмовляються в законі.

Також вона назвала невинними політичними в'язнями тих, хто був засуджений за подібні висловлювання.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 жовтня Ксенія Собчак заявила про намір балотуватися на пост президента Росії в 2018 році під девізом "Собчак проти всіх".

На першій прес-конференції після заяви про плани балотуватися в кандидати в президенти Собчак розповіла, що вважає Крим Українрю, а відновлення російсько-українських відносин, - головним завданням РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?