Саакашвілі вручили документи по громадянству, політик обіцяє судитися
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі вручили документи по громадянству, політик обіцяє судитися

Саакашвілі вручили документи по громадянству, політик обіцяє судитися
Джерело:  interfax.com.ua

Колишній керівник Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі отримав від Адміністрації президента документи про позбавлення його громадянства України і планує оскаржити їх в суді.

Про це він заявив в розмові з журналістами біля будівлі Міграційної служби, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: Порошенко пояснив, чому позбавив Саакашвілі громадянства

Відзначається, що Саакашвілі просив у Львівського управління ДМС статусу особи, яка потребує додаткового захисту, у відповідь на що йому сказали звернутися у відділення за місцем перебування, в зв'язку з чим політик прийшов до Київського управління зі скаргою.

Там при зустрічі з представниками преси він пояснив, що отримав документи від АП про позбавлення його громадянства України, і вже 25-26 жовтня він має намір звернутися до суду з питання їх оскарження.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко позбавив Міхеїла Саакашвілі громадянства України в липні 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?