В парламенті готові розглянути вимоги Канади для надання безвізу Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

В парламенті готові розглянути вимоги Канади для надання безвізу Україні

В парламенті готові розглянути вимоги Канади для надання безвізу Україні
Джерело:  Укрінформ

Віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що уряд готовий дослухатися до порад Канади для отримання безвізового режиму для України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомляє "Укрінформ".

"З нашого боку ми ініціювали дискусію на тему запровадження Канадою безвізового режиму для українців. Якщо Канада має певні вимоги стосовно скасування віз, які Україна поки не виконала – ми готові працювати над цим", - сказала міністр під час слухань у парламенті Канади.

Читайте також: Довгоочікуваний "безвіз": складнощі перекладу відсутні

Климпуш-Цинцадзе наголосила, що обидві країни зможуть активізувати двосторонню торгівлю й міжособистісні контакти, якщо полегшать подорожі одна до одної. Міністр нагадала, що Україна не вимагає від канадців віз для короткострокових подорожей.

"Канадці насолоджуються перевагами безвізового режиму і ми радо прийматимемо ще більше ваших співвітчизників, які подорожують до Європи, при чому не лише з метою бізнесу, а й відпочинку", - підсумувала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, 11 червня 30 європейських країн почали скасовувати короткочасні візи для України. Президент України Петро Порошенко назвав цю подію падінням "паперової завіси".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?