Кривава ДТП в Харкові: кількість жертв збільшилася
Категорія
Події
Дата публікації

Кривава ДТП в Харкові: кількість жертв збільшилася

Кривава ДТП в Харкові: кількість жертв збільшилася
Джерело:  online.ua

У лікарні померла Діана Берченко, що постраждала в результаті ДТП в Харкові 18 жовтня. Таким чином, кількість жертв аварії зросла до шести.

Про це на своїй сторінці в соцмережі поінформував керівник Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Смертельна ДТП в Харкові: другий учасник аварії прокоментував справу

Відзначається, що в результаті ДТП постраждала ціла сім'я, - загинув Олександр Євтєєв, в той час як його дружина Оксана разом з її сестрою Діаною Берченко були госпіталізовані.

Сестер прооперували, і Оксана Евтеева досі перебуває в лікарні, в той час як життя Діани Берченко лікарі врятувати не змогли.

Як повідомляв ONLINE.UA, винуватиця кривавої ДТП в Харкові Олена Зайцева рішенням суду була арештована на два місяці без визначення суми застави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?