Замах на Мосійчука в Києві: лікарі розповіли про стан нардепа
Категорія
Події
Дата публікації

Замах на Мосійчука в Києві: лікарі розповіли про стан нардепа

Замах на Мосійчука в Києві: лікарі розповіли про стан нардепа
Джерело:  interfax.com.ua

Стан нардепа Ігоря Мосійчука, який постраждав внаслідок теракту в Києві 25 жовтня, продовжує бути важким.

Про це розповів завідувач стаціонарним відділенням медустанови, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Відзначається, що операцію по витяганню осколків з тіла потерпілого політика завершили тільки пізно вночі 26 жовтня. Зараз він знаходиться в палаті інтенсивної терапії, і про поліпшення стану до середньо важкого говорити ще рано.

У той же час, політолог Віталій Бала, що також постраждав під час вибуху, заборонив медикам розголошувати журналістам дані про стан його здоров'я.

Як повідомляв ONLINE.UA, увечері 25 жовтня біля виходу з редакції "Еспрессо" здетонував вибуховий пристрій на мотоциклі, внаслідок чого загинуло двоє співробітників правоохоронних органів, а Ігор Мосійчук, Віталій Бала і жінка, що випадково опинилася поруч, були госпіталізовані.

Прокуратура розглядає кілька версій теракту, - замах спецслужб Росії, політична діяльність Мосійчука або особисті мотиви. Імовірність того, що замах був організований проти будь-якого іншого суспільного чи політичного діяча, або редакцію "Еспрессо", теж не виключається.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?