Теракт в Києві: з'явилися версії і відео моменту
Категорія
Події
Дата публікації

Теракт в Києві: з'явилися версії і відео моменту

Теракт в Києві: з'явилися версії і відео моменту
Джерело:  online.ua

Поліція розглядає кілька версій теракту, який стався ввечері 25 жовтня в Солом'янському районі Києва і забрав життя двох людей.

Про це в ході брифінгу 26 жовтня заявив заступник прокурора Києва Павло Кононенко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Замах на Мосійчука в Києві: лікарі розповіли про стан нардепа

Відзначається, що перш за все розглядаються версії замаху на нардепа Ігоря Мочійчука російськими спецслужбами, з особистих мотивів або з-за його політичної діяльності.

Слідчі також не виключають, що метою замаху міг стати політолог Віталій Бала.

Крім іншого, на думку правоохоронців, ще рано виключати можливість того, що замах був організований проти журналістів редакції "Еспрессо" або політичних, громадських діячів, які на той момент перебували всередині офісу.

Варто зауважити, що на відео каналі Espreso.TV був опублікований запис моменту вибуху, знятий камерою відеоспостереження:

Як повідомляв ONLINE.UA, увечері 26 жовтня в Солом'янському районі Києва прогримів вибух, - здетонувала вибухівка, закріплена на мопеді біля входу в редакцію "Еспрессо". Загинуло двоє правоохоронців, ще три людини постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?