Apple звинуватили в зниженні якості продукції
Категорія
Технології
Дата публікації

Apple звинуватили в зниженні якості продукції

Apple звинуватили в зниженні якості продукції
Джерело:  Bloomberg

Для якнайшвидшого випуску нових моделей iPhone американська компанія Apple дозволила переглянути вимоги до тестування компонентів технології Face ID.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Читайте також: Презентація iPhone 8: в мережу потрапили секрети майбутнього заходу

Відзначається, що Apple вимагала від постачальників укластися в щільний графік, недооцінивши складність збирання тендітних компонентів.

Поки невідомо, наскільки зниження вимог до технології позначиться на її ефективності, проте експерти стверджують, що Face ID в будь-якому випадку буде краще існуючого Touch ID.

У той же час, в Apple запевняють, що точність і якість технології не змінилися, і помилкове спрацьовування як і раніше не може відбуватися частіше ніж один раз на мільйон.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше один із засновників компанії Apple Стів Возняк в рамках візиту до Києва зробив дивовижне визнання про Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?