9 грудня в "Палаці Спорту" відбудеться третя церемонія нагородження M1 Music Awards
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

9 грудня в "Палаці Спорту" відбудеться третя церемонія нагородження M1 Music Awards

9 грудня в "Палаці Спорту" відбудеться третя церемонія нагородження M1 Music Awards
Джерело:  online.ua

Слідом за тими, хто неодноразово виступав на сцені M1 Music Awards, а саме Тіна Кароль, Monatik, Макс Барських, Оля Полякова, Наталія Могилевська, Alekseev, Время и Стекло, Dzidzio, Mozgi і Michelle Andrade, на сцені з'являться і першопрохідці премії, але далеко не новачки українського шоу-бізнесу. Alyosha, Наталка Карпа, Оля Цибульська, ВВ, Поліграф Шарикоff, Злата Огневич, Олександр Пономарьов, і група The Hardkiss.

Група The Hardkiss, які стали найкращою альтернативною групою M1 Music Awards 2016, виконають новий трек. Саме він стане ключовим синглом майбутнього альбому музикантів

"Реліз треку і кліпу на нього відбудеться за місяць до премії - цього часу вистачить, щоб полюбити нову пісню, - переконані музиканти. Постановкою номера буде займатися Маша Григоращенко, з якою багато років тому артисти працювали на одній із премій. Тоді Маша і Олег Боднарчук "загнали" мене на височенну голову. Тепер Маша працює з напарницями - двома талановитими Наташами. У них немає творчих гальм, щоб побудувати номер на ультрасучасних технологіях. Сподіваємося, що задумане-придумане буде реалізовано  ", - коментує фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна.
Олександр Пономарьов, який теж вперше виступить на сцені церемонії M1 Music Awards, виконає нову композицію "Полонений", з якою в цьому році артист повернувся на сцену після тривалої перерви.
"Ця пісня стала новим етапом в житті, а кліп вже зібрав мільйон переглядів. Над виступом сумлінно працює молодий талановитий режисер Владислав Разіховский. Він став режисером кліпу «Полонений». Ми готуємо щось фантастичне, що змусить кожного глядача в залі і перед екранами телевізорів, зануритися в виступ і прожити його разом зі мною ",  - поділився Олександр Пономарьов.
Режисером номеру Злати Огневич стане Костянтин Гордієнко, творець відеоряду кліпу співачки на трек "Танцювати".

"Для мене показово, що пісня вже двадцять тижнів не сходить з перших рядків хіт-парадів в Україні. Думаю, це заслуга не тільки пісні, а й кліпу, в якому я вперше примірила незвичний для себе образ, - розповіла співачка. Постановка на M1 Music Awards буде перегукуватися з кліпом. Звичайно, ми не привеземо ліс на сцену Палацу Спорту, але повірте - це буде справжнє шоу для глядачів і телеглядачів".

Вже 22 листопада оргкомітет церемонії оголосить номінантів M1 Music Awards 2017.

Готуйтеся, буде гаряче!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?