КМДА виділить 150 тис грн на новорічні заходи в центрі столиці
Категорія
Україна
Дата публікації

КМДА виділить 150 тис грн на новорічні заходи в центрі столиці

КМДА виділить 150 тис грн на новорічні заходи в центрі столиці

Директор департаменту культури КМДА Діана Попова розказала, що міськадміністрація Києва виділить на організацію новорічних заходів на Михайлівській і Софійській площах 150 тис грн.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Фінансування бюджету буде спрямовано на оплату послуг монтажу сцени, звукових порталів і технічної зони. Всі інші витрати візьмуть на себе організатори.

Читайте також: Відомий режисер Девід Лінч відвідає Київ

Раніше повідомлялося, що офіційне святкування Нового року в центрі столиці триватиме близько місяця - з 19 грудня до 14 січня. Воно має проходити на трьох локаціях. Головна ялинка країни буде встановлена на Софійській площі на початку грудня. Офіційне відкриття новорічного містечка заплановане на 19 грудня.

Нагадаємо, минулого року на новорічне містечко в центрі Києва витратили близько 20 млн грн. Фінансування заходів проводилося за рахунок спонсорів.

Як повідомляв ONLINE.UA, Київ переходить на електронний розрахунок за користування всім громадським транспортом столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?