Собчак запропонувала вирішення питання Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Собчак запропонувала вирішення питання Криму

Собчак запропонувала вирішення питання Криму

Російська телеведуча Ксенія Собчак, яка має намір балотуватися на пост президента РФ, заявила, що в Криму необхідно провести новий незалежний референдум.

Про це вона висловилася в розмові з журналістами в Єкатеринбурзі 27 жовтня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.

Читайте також: У Путіна різко прокоментували заяву Собчак про Крим і Україну

Собчак назвала "основною точкою відліку" порушення Росією міжнародних зобов'язань і зазначила, що не можна ставитися до росіян в Криму як до суб'єктів геополітики.

"Погана та політика, яка не для людей, - підкреслила вона. - Я бачу вихід з кризової і несправедливої ситуації через новий референдум, який передбачатиме різні точки зору".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ксенія Собчак стверджувала, що з точки зору міжнародного права Крим є українською територією.

Вона також розповідала, що не може бути засуджена за подібні заяви, оскільки має право констатувати факти і висловлювати власну думку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?