Кевін Спейсі зізнався в гомосексуалізмі після звинувачень в домаганнях
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кевін Спейсі зізнався в гомосексуалізмі після звинувачень в домаганнях

Кевін Спейсі зізнався в гомосексуалізмі після звинувачень в домаганнях
Джерело:  online.ua

Кевін Спейсі зробив камінгаут після того, як актор Ентоні Рапп звинуватив його в сексуальних домаганнях, які, за його словами, мали місце в 1986 році.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter актора.

Голлівудський актор Кевін Спейсі зізнався, що зустрічався з жінками і чоловіками, але тепер він хоче "жити, як гей". Про це він написав у своєму Twitter. Зірка "Карткового будинку" заявив, що пам'ятає Раппа, і приніс йому вибачення за "вкрай недоречну п'яну поведінка".

Читайте також: Disney припиняє співпрацю над проектами з Гарві Вайнштейном через скандал

"Ця історія змусила мене зайнятися іншою стороною мого життя. Я знаю, що є й інші історії про мене і що деякі з них живляться тим фактом, що я захищаю своє особисте життя. Близькі знають, що у мене були стосунки з чоловіками, і з жінками. Я кохав чоловіків і зустрічався з чоловіками протягом всього свого життя, і тепер я хочу жити як гей", - написав Спейсі.

Рапп познайомився зі Спейсі під час виступів в бродвейських шоу. За словами Раппа, актор запросив його на вечірку в свою квартиру, а під кінець, коли гості розійшлися, штовхнув його на ліжко і ліг зверху. Раппу тоді було 14, Спейсі - 26. Рапп нічого нікому не розповідав багато років.

Як повідомляв ONLINE.UA, зірка екшенів Стівен Сігал став ще одним фігурантом секс-скандалу в Голлівуді, який почався з обвинувачень Гарві Вайнштейна в домаганнях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?