Саудівським жінкам вперше дозволять відвідувати спортивні матчі на стадіонах
Категорія
Світ
Дата публікації

Саудівським жінкам вперше дозволять відвідувати спортивні матчі на стадіонах

Саудівським жінкам вперше дозволять відвідувати спортивні матчі на стадіонах
Джерело:  The Guardian

29 жовтня влада Саудівської Аравії заявила, що з нового 2018 року жінкам в країні вперше дозволять відвідувати спортивні стадіони.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

За планом кронпринца Мухаммада бін Салмана, до 2030 року в Саудівській Аравії планується пом’якшення деяких законів і розвиток економіки поза традиційними для країни уявленнями.

Зняття обмежень щодо жінок в ультраконсервативній країні Перської затоки стало наступним кроком після того, як у вересні Саудівській Аравії жінкам дозволили отримувати права та керувати автомобілем.

Читайте також: У Росії зробили дивовижну заяву про права чоловіків і жінок

Повідомляється також, що вже почали підготовку трьох стадіонів у Джидді, Ер-Ріяді і Даммаме для "сімейного відвідування" матчів з початку 2018 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Парижі принцеса Саудівської Аравії Фейсал, дочка колишнього короля Халіда ібн Абдул-Азіз Аль Сауда, змусила французького художника і декоратора цілувати їй ноги протягом чотирьох годин, прийнявши його за папарацці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?