Втручання РФ в вибори президента США: екс-радник Трампа здався ФБР
Категорія
Світ
Дата публікації

Втручання РФ в вибори президента США: екс-радник Трампа здався ФБР

Втручання РФ в вибори президента США: екс-радник Трампа здався ФБР
Джерело:  Huffington Post

Колишній радник і керівник передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа Пол Манафорт здався ФБР в рамках розслідування справи про втручання РФ у президентські вибори в США.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Huffington Post.

Читайте також: Соратник Трампа отримав мільйони від людей Путіна: нове гучне розслідування

Вранці в понеділок, 30 жовтня, журналісти помітили, як Манафорт виїхав з дому в Вірджинії, після чого стало відомо про його прибуття в штаб-квартиру ФБР. Відзначається, що здатися Бюро пропонують і компаньйонові політтехнолога, Ріку Гейтсу.

Варто зауважити, що раніше присяжні схвалили секретні звинувачення у справі про втручання у вибори президента США в 2016 року, та 30 жовтня очікувалися перші арешти в рамках даного розслідування.

Як повідомляв ONLINE.UA, влітку ФБР проводило обшуки в заміському будинку Пола Манафорта в рамках розслідування справи про роль РФ у виборах президента США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?