Росіяни втомилися від Донбасу: з'явилися результати опитування
Категорія
Політика
Дата публікації

Росіяни втомилися від Донбасу: з'явилися результати опитування

Росіяни втомилися від Донбасу: з'явилися результати опитування
Джерело:  РБК

Кількість громадян Росії, які хочуть підтримувати самопроголошені "ДНР" і "ЛНР", помітно знизилася. У той же час, в цілому ставлення росіян до України покращилося.

Про це йдеться в результатах опитування Левада-центру, яке було проведено у вересні 2017 року, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.

Читайте також: У Росії зменшилася кількість прихильників анексії Криму

41% опитаних росіян вважає, що РФ повинна підтримувати "ДНР" і "ЛНР", ще 37% впевнені, що не потрібно підтримувати нікого, в той час як ще 6% хочуть підтримки України. Відзначається, що люди не бачать перспектив у вирішенні ситуації, втомилися від російсько-українського конфлікту на Донбасі, і не розуміють, навіщо РФ підтримувати бойовиків.

42% респондентів турбуються про можливість початку повномасштабної війни між Росією і Україною, тоді як свій страх перед початком війни між РФ і країнами Заходу висловили 40% опитаних.

У той же час, з 26% до 32% збільшилася кількість росіян, які позитивно ставляться до України, а кількість українців, які позитивно ставляться до Росії, впала з 43% до 37%.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, скільки громадян України вважають себе патріотами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?