Київське "Динамо" феєрично зіграло внічию в матчі Прем'єр-ліги: огляд гри
Категорія
Спорт
Дата публікації

Київське "Динамо" феєрично зіграло внічию в матчі Прем'єр-ліги: огляд гри

Київське "Динамо" феєрично зіграло внічию в матчі Прем'єр-ліги: огляд гри
Джерело:  online.ua

У неділю, 29 жовтня, на багатофункціональному стадіоні "Україна" у Львові пройшов матч 14-го туру Прем'єр-ліги України, в ході якого футболісти з київського "Динамо" зіграли з гравцями "Карпат".

Відповідний відеоогляд гри був опублікований на одному з каналів YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Український футболіст виділився на чемпіонаті в Бельгії: опубліковано відео

Відзначається, що на 12-ій хвилині матчу гравці "Динамо" вирвалися вперед завдяки удару головою хорватського футболіста, захисника і віце-капітана "Динамо" Домагоя Віди, проте в другому таймі гра вийшла внічию після того, як на 54-й хвилині крайній півзахисник "Карпат" Сергій Мякушко ефектно забив гол зі штрафного.

Варто зауважити, що гра з "Карпатами" стала п'ятою нічиєю поспіль для "Динамо". Головний тренер киян Олександр Хацкевич прокоментував гру як "примітивний футбол", що не приніс результату. За його словами, "Динамо" потрапило в "нічийний синдром".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше "Динамо" з рахунком 2:3 перемігло "Олександрію", що дозволило вийти в чвертьфінал Кубка України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?