У Лондоні на вулиці знайшли флешку із секретною інформацією про охорону Єлизавети II
Категорія
Світ
Дата публікації

У Лондоні на вулиці знайшли флешку із секретною інформацією про охорону Єлизавети II

У Лондоні на вулиці знайшли флешку із секретною інформацією про охорону Єлизавети II
Джерело:  The Mirror

В районі Куїнз-Парку в Західному Лондоні безробітний знайшов флешку, на якій містилися секретні дані про забезпечення безпеки королеви Єлизавети II під час перебування в аеропорту Хітроу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sunday Mirror.

Читайте також: З королевою Великої Британії ледь не сталася трагедія: стали відомі деталі

Відзначається, що чоловік ішов у бібліотеку, де хотів за допомогою інтернету знайти роботу, коли знайшов флешку, на якій без застосування шифрування містилися дані про маршрут, заходи безпеки, типи ідентифікації, розклад систем безпеки, які застосовувалися в аеропорту Хітроу під час перебування там королеви, а також схеми розташування камер відеоспостереження, маршрутів евакуації і мережі тунелів під будівлею.

Побачивши, що міститься на електронному накопичувачі, чоловік віддав його журналістам, після чого той був повернутий в службу безпеки аеропорту.

Варто зауважити, що інцидент, ймовірно, стався ще навесні 2017 року, проте інформація про це була оприлюднена лише недавно.

В аеропорту 29 жовтня заявили, що заходи безпеки будуть переглянуті, в той час як служба безпеки проводить розслідування обставин інциденту.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше королева Великої Британії Єлизавета II зробила заяву про готовність залишити престол.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?