«Версія про причетність Льовочкіна до замаху на Мосійчука повинна бути розслідувана», - Рабінович
Категорія
Політика
Дата публікації

«Версія про причетність Льовочкіна до замаху на Мосійчука повинна бути розслідувана», - Рабінович

«Версія про причетність Льовочкіна до замаху на Мосійчука повинна бути розслідувана», - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович закликав правоохоронні органи розслідувати версію Олега Ляшка про можливу причетність екс-глави Адміністрації президента, нардепа від Опоблоку Сергія Льовочкіна до замаху на життя нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука. Про це Рабінович заявив в ефірі програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112-Україна", повідомляє РБК-Україна, передає ONLINE.UA.

"Кар'єрний ріст Льовочкіна супроводжувався дуже неоднозначними подіями, низкою смертей і вбивств, найгучнішою з яких є смерть Ігоря Плужникова - екс-власника телеканалу "Інтер". В політичних колах Льовочкіна називають "політичним Чикатило", тому що навколо нього завжди відбуваються дуже таємничі історії . Ось і зараз версія про його причетність до замаху на Мосійчука не здається такою вже неправдоподібною - і обов'язково повинна бути розслідувана", - упевнений політик.

"Сергій Льовочкін - взагалі дуже цікава і серйозна особистість. Це феномен. Він ніколи не працював у бізнесі, писав докторську на тему "макроекономічної стабілізації в умовах економічного зростання", але задекларував мільярди, володіє акціями заводів і фабрик, ділянками і віллами у Франції, яхтами ... Але прокуратура ніколи не звертає на це уваги! Він став радником Януковича ще в далекому 1996 році, який на той момент був губернатором Донецької області. Вже з 2000 - він радник Кучми, в 2001 - 2005 - вже перший радник. Тобто він завжди був за лаштунками при перших особах в державі", - підкреслив нардеп.

"Коли Янукович зазнав першої поразки після Помаранчевої революції, Сергій Льовочкін втримався на плаву, не пропав, ставши радником спікера Литвина. Вже потім він став одним з керівників Партії регіонів, одним з тих, хто "кришував" корупцію при Януковичі. За кожною схемою до самого останнього часу стояв особисто Сергій Льовочкін! У 2014 році ... Янукович і екс-глава МВС Захарченко навіть заявили, що він - організатор розгону Майдану. Але влада і силовики нічого не розслідували, Льовочкіна дивним чином ніхто не чіпає, бо бояться медіару ора Льовочкіна - "Інтера". Він - непотоплюваний", - заявив політик.

Він також стверджує, що замах на Мосійчука може бути пов'язаний з тим фактом, що нардеп повинен був очолити комісію з розслідування обставин переходу "Інтеру" у власність Льовочкіна.

"Я впевнений, що замах на Мосійчука - наслідок того, що він повинен був очолити комісію з розслідування обставин переходу "Інтеру" у власність Льовочкіна, сам Мосійчук це заявляв. Там мова йде про мільярди, а в Україні, коли мова про мільярди, то завжди багато таємничого і загадкового. Усунення Мосійчука відклало б питання законності володіння телеканалом в довгий ящик. у всякому разі, таку версію зобов'язані розслідувати!", - резюмував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?