Дует "Потапа і Насті" поставили на паузу: Каменських прийняла несподіване рішення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дует "Потапа і Насті" поставили на паузу: Каменських прийняла несподіване рішення

Дует "Потапа і Насті" поставили на паузу: Каменських прийняла несподіване рішення
Джерело:  online.ua

Українська співачка Настя Каменських разом з репером і продюсером Потапом вирішили поставити дует "Потап і Настя" на паузу. Незабаром після цього стало відомо про початок сольної кар'єри Каменських.

Відповідне відеозвернення дуету було опубліковано на каналі YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Настя Каменських стане "дружиною" Володимира Зеленського

Відзначимо, що минулого вівторка, 24 жовтня, на офіційному каналі дуету з'явилося відеозвернення, в якому Потап і Настя Каменських подякували шанувальникам і один одному за 11,5 років співпраці і взаємної любові.

Артисти не змогли назвати дату, коли вони відновлять спільні виступи, проте пообіцяли сюрприз незабаром.

У понеділок, 30 жовтня, прес-служба Насті Каменських заявила про намір співачки вже 2 листопада в рамках сольного проекту NK представити перший кліп і сингл "#этомояночь". Відзначається, що новий кліп зняв Алан Бадоєв, і в ньому артистка постане кубинської красунею.

Так, Каменських розповіла, що хоче бути на хвилі тенденцій, підривати танцполи енергетикою і дарувати музику, яка не знає кордонів, і її проект NK є новою філософією нової глави в її творчості.

"Я дійсно люблю ніч, - зізналася співачка. - "#этомояночь" - про самий довгоочікуваний час доби, в якому відкривається вся суть жіночого єства".

У той же час, репер Потап вже привітав Каменських на своїй сторінці в соціальній мережі: "Ти це заслужила, як ніхто інший! Це твій день, це твій рік, #этомояночь! Ніхто, крім мене, не знає, як це для тебе важливо, нехай же засяє NK!", - написав він.

Прес-служба співачки опублікувала фотографії зі зйомок першого кліпу в сольній кар'єрі Каменських:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?