Путін поскаржився, що іноземці відбирають "біологічний матеріал" у росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін поскаржився, що іноземці відбирають "біологічний матеріал" у росіян

Путін поскаржився, що іноземці відбирають "біологічний матеріал" у росіян
Джерело:  Газета.ru

У понеділок на засіданні Ради з прав людини президент Росії Володимир Путін заявив, що іноземці відбирають у Росії "біологічний матеріал місцевого населення".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Газета.ru".

Директор "Російського громадського інституту виборчого права" Ігор Борисов повідомив лідеру РФ, що якісь іноземні сили ніби "фіксують образи" росіян, які прийшли на вибори.

Читайте також: У Путіна різко прокоментували заяву Собчак про Крим і Україну

"З приводу того, що образи наших громадян, виборців збирають і якось використовують. Образи – гаразд, а ви знаєте, що біологічний матеріал збирається по всій країні? Причому, у різних етносів і людей, які проживають у різних географічних точках Російської Федерації. Ось питання - ось це навіщо робиться", - відповів на це Путін.

Він зауважив, що така діяльність ведеться "цілеспрямовано і професійно, ми такий ось об'єкт дуже великого інтересу".

Як повідомляв ONLINE.UA, The Economist присвятив обкладинку номера за листопад сторіччю Жовтневої революції, помістивши на ній видання колаж із Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?