Під Києвом вбили Аміну Окуєву: Турчинов назвав винуватця
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом вбили Аміну Окуєву: Турчинов назвав винуватця

Під Києвом вбили Аміну Окуєву: Турчинов назвав винуватця
Джерело:  online.ua

Увечері в понеділок, 30 жовтня, в Глевасі Київської області невідомі обстріляли авто з учасниками АТО з Чечні Аміною Окуєвою і її чоловіком Адамом Осмаєвим, внаслідок чого жінка загинула.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр поліції.

Читайте також: Аміна Окуєва: Мрію розвалити Російську імперію, а потім зустрінемося на українсько-кавказькому кордоні

Відзначається, що подія трапилася близько 20:00 на залізничному переїзді, - невідомі пострілом потрапили в двигун авто, через що воно зупинилося, Окуєва була вбита на місці пострілом в голову, Осмаєв також постраждав, проте, його життю нічого не загрожує.

Нардеп Ігор Мосійчук інформував, що Окуєва була його помічницею, і їхала до Києва до нього на зустріч.

Поліція кваліфікувала подію як умисне вбивство.

Секретар РНБО Олександр Турчинов назвав інцидент викликом Україні і терором країни-агресора. "Росія розгорнула терор в глибокому тилу, знищуючи мужніх захисників нашої країни", - підкреслив він.

Раніше в інтерв'ю на ONLINE.UA Аміна Окуєва розповіла, яка організація в Україні підконтрольна лідеру Чечні Рамзану Кадирову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?