Суд США ухвалив рішення у справі Манафорта
Категорія
Світ
Дата публікації

Суд США ухвалив рішення у справі Манафорта

Суд США ухвалив рішення у справі Манафорта
Джерело:  Bloomberg

Колишній глава передвиборного штабу президента США Дональда Трампа, екс-політтехнолог колишнього президента України Віктора Януковича Пол Манафорт і його партнер Рік Гейтс були поміщені під домашній арешт.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Вloomberg.

Читайте також: Роль Росії у виборах президента США: ФБР провело обшук у екс-радника Трампа

Відзначається, що суддя порахував, що Манафорт і Гейтс можуть покинути межі США, і постановив утримувати їх під домашнім арештом. При цьому, раніше американський уряд звернувся з клопотанням про призначення для затриманих застави в розмірі $10 і $5 млн відповідно.

Як повідомляв ONLINE.UA, 30 жовтня були оприлюднені 12 пунктів офіційних звинувачень проти Пола Манафорта і Ріка Гейтса, в яких йде мова про змову проти США, відмивання грошей, ухиляння від сплати податків, роботу в Україні без реєстрації в якості іноземних агентів, відмову від надання звітів про банківські рахунки за кордоном.

Варто зауважити, що американський лідер Дональд Трамп прокоментував на своїй сторінці в соцмережі інцидент, зазначивши, що звинувачення стосуються періоду, коли Пол Манафорт не був частиною його команди (2013-2016 роки). Також він заявив, що ніякої змови з Росією з метою перемоги на президентських виборах не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?