Штаб АТО доповів про поліпшення обстановки на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Штаб АТО доповів про поліпшення обстановки на Донбасі

Штаб АТО доповів про поліпшення обстановки на Донбасі
Джерело:  online.ua

У зоні проведення АТО на Донбасі знизилася кількість обстрілів, а також не було зафіксовано загиблих серед українських військових.

Про це йдеться у зведенні штабу АТО за 30 жовтня, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Росіяни втомилися від Донбасу: з'явилися результати опитування

Відзначається, що всього за добу зафіксували 10 обстрілів з боку ворога, - бойовики стріляли з протитанкових гранатометів по Піскам і Авдіївці, з кулеметів великого калібру по Старогнатівці і з мінометів 120 мм калібру по Трьохізбенці.

У відповідь на бойові провокації терористів українські захисники були змушені сім раз відкрити вогонь у відповідь. В результаті бойових дій на Маріупольському напрямку постраждав один український військовослужбовець, стан якого на даний момент оцінюють як задовільний.

Як повідомляв ONLINE.UA, 29 жовтня бойовики здійснили 15 обстрілів на Донбасі, внаслідок чого постраждав один боєць АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?