Волкер зробив різку заяву щодо бойовиків і миротворців ООН
Категорія
Політика
Дата публікації

Волкер зробив різку заяву щодо бойовиків і миротворців ООН

Волкер зробив різку заяву щодо бойовиків і миротворців ООН
Джерело:  Hromadske

Спеціальний представник Держдепу США з питань України Курт Волкер вважає, що представники так званих "ДНР" і "ЛНР" не повинні брати участь в переговорах про введення на Донбас миротворчої місії ООН.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

Читайте також: Президент зробив невтішний прогноз щодо закінчення війни на Донбасі

Відзначається, що в рамках інтерв'ю у Волкера запитали про роль проросійських бойовиків на Донбасі в переговорах про введення миротворців ООН, на що він розповів, що питання проведення виборів, відновлення Україною контролю над окупованими територіями визначені Мінськими домовленостями.

"Мінські угоди - між Росією, Україною і ОБСЄ, - підкреслив спецпредставник Держдепу США. - Тому так званим "республікам" тут не місце".

Варто зауважити, що він також висловився про те, що переговори про введення миротворців ООН на Донбас повинні допомогти досягти консенсусу в питанні послідовності виконання пунктів "Мінська".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про майбутню зустріч Курта Волкера з українським лідером Петром Порошенком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?