Розстріл Окуєвої під Києвом: з'явилися версії і відео з постраждалим
Категорія
Події
Дата публікації

Розстріл Окуєвої під Києвом: з'явилися версії і відео з постраждалим

Розстріл Окуєвої під Києвом: з'явилися версії і відео з постраждалим
Джерело:  online.ua

Правоохоронці розглядають дві версії причин замовного розстрілу автомобіля учасниці АТО Аміни Окуєвої і її чоловіка Адама Осмаєва під Києвом.

Про це заявив радник глави МВС Антон Геращенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

Читайте також: Чеченська учасниця АТО спростувала фейк ватажків "ДНР"

Відзначається, що зловмисників ймовірно було двоє, - один спостерігав на повороті з Одеської траси, в той час як другий знаходився в кущах зі зброєю, і зараз СБУ і Нацполіція проводить ряд заходів щодо встановлення осіб нападників.

На даний момент є дві версії, - замах спецслужб РФ з метою дестабілізації ситуації і помста лідера Чечні Рамзана Кадирова.

У мережі з'явилося відео з Адамом Осмаєвим, яке було знято після інциденту. Чеченський доброволець розповів, що намагався допомогти дружині, але вона була вбита пострілом в голову.

Як повідомляв ONLINE.UA, увечері 30 жовтня за Києвом на залізничному переїзді невідомі розстріляли автомобіль Окуєвої і Осмаєва. Жінка загинула на місці, в той час як чоловік постраждав, але знаходиться в задовільному стані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?