У сина Авакова проводять обшуки - ЗМІ
Категорія
Події
Дата публікації

У сина Авакова проводять обшуки - ЗМІ

У сина Авакова проводять обшуки - ЗМІ

Детективи НАБУ обшукують сина глави МВС Арсена Авакова Олександра.

Дані про це підтвердив особисто міністр, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду", яка цитує власні незалежні один від одного джерела.

Читайте також: Суд дозволив НАБУ зайнятися Аваковим: з'явилися подробиці

За попередніми даними, НАБУ проводить обшуки в рамках розслідування справи про закупівлю в 2014-2015 роках рюкзаків.

Як відомо, в лютому 2015 року МВС закупило п'ять тисяч і рюкзаків на суму в 14,5 млн грн у ТОВ "Дніпровенд", і тисячу рюкзаків на суму в 2,1 млн грн, - у ПП "Плігачов". Пізніше журналісти заявили, що закупівля була здійснена через підконтрольні Авакову підприємства.

В рамках досудового розслідування встановили, що "Дніпровенд" пов'язаний з сином Авакова, в той час як чиновники МВС за попередньою змовою розтратили майно при закупівлі шести тисяч рюкзаків на потреби АТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше НАБУ також почало розслідувати відчуження земельної ділянки на користь підконтрольної родині Арсена Авакова компанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?