Макрон заспівав партію з "Кармен" з хористами в опері: опубліковане відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Макрон заспівав партію з "Кармен" з хористами в опері: опубліковане відео

Макрон заспівав партію з "Кармен" з хористами в опері: опубліковане відео
Джерело:  Укрінформ

Президент Франції Емануель Макрон відвідав оперний театр Страсбурга з коротким візитом під час репетиції місцевого аматорського хору.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Під час свого візиту до театру Макрон спочатку спостерігав за хористами з балкону, втім, згодом він спустився до зали, привітався та приєднався до співу. Хористи виконували партію з "Кармен".

Читайте також: Собака президента Франції зірвала важливу зустріч: опубліковано курйозне відео

"Є речі, які єднають нас, серед них культура, мистецтво. Я слухав ваш спів усього кілька хвилин, та зрозумів, наскільки це гарно, наскільки це подобається вам самим, ви робите це з насолодою і ділитеся цим з оточуючими", - сказав Макрон присутнім у залі опери хористам.

Як повідомляв ONLINE.UA, новостворена центристська партія президента Франції Еммануеля Макрона налічувала 29 місць в Сенаті і сподівалася збільшити кількість своїх представників після виборів, але замість цього втратила двох сенаторів і тепер має тільки 27 представників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?